Asunnottomien yön valokulkue 17.10.2022

Helsingin Sosiaalinen Oikeudenmukaisuus ry:n Valot Asunnottomien yössä kulkue järjestetään YK:n köyhyyden ja syrjäytymisen vastaisena päivänä 17.10.2022. Kulkue lähtee liikkeelle Kansalaistorilta, jossa järjestetään Asunnottomien yön päätapahtuma klo 16-22. Kulkue starttaa heti Asunnottomien yön tulien sytyttämisen jälkeen eli n. klo 19.15.

Tänä vuonna soundit ja visuaalit kulkevat pyörien päällä ja valoja ja soihtuja voit tulla kantamaan juuri sinä! Tuo oma kyltti, fikkari tai vaikka ledihattu mukanasi tai osallistu muuten vaan. Kulkueen reitti on Kansalaistori-Musiikkitalo-Mannerheimintie (Eduskuntatalon ohi)-Elielinaukio-Kansalaistori.

Tervetuloa mukaan! Kulkue on kaikesta syrjinnästä vapaa.

Yhteistyössä: Soundgrillbike, Helsingin Pyöräpaja, Angel Films ja Ehkäisevä päihdetyö EHYT.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.