Sosiaalisen Oikeudenmukaisuuden elokuvailta maanantaina 20.5. klo 18:00-20:00

Illan elokuvina:
– Hannu Peltomaa: Rantojen miehet (1971)
– Hannu Peltomaa: Aina on toivoa (2022)
– Emir Al-Emar ja Peik Pesonus: Alrahiil (2023)

Helsingin Sosiaalinen Oikeudenmukaisuus ry. järjestää Tervetuloa Sosiaalisen Oikeudenmukaisuuden elokuvaillan maanantaina 20. 5. klo 18:00-20:00. Leffailta järjestetään Myllypuron Kulttuurimyllyssä (Liikuntamyllyn alakerta) osoitteessa Jauhokatu 3 A/1 C.

Illan ohjelmassa ovat Hannu Peltomaan elokuvat RANTOJEN MIEHET (1971) ja AINA ON TOIVOA (2022) sekä Emir Al-Emaran ja Peik Pesonuksen käsikirjoittaman ALRAHIIL (2023)

Elokuvanäytökseen saapuu keskustelemaan ohjaaja Hannu Peltomaa, sekä lyhytelokuvan ohjaaja ja toinen käsikirjoittaja Emir Al-Emara Stadin ammattiopiston elokuva- ja tv-linjalta. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille. Tarjoamme myös leffanaposteltavaa!

Helsingin Sosiaalinen Oikeudenmukaisuus ry on pieni paikallinen yhdistys, jonka huolenaiheina on yhteiskunnallinen eriarvoisuus sekä syrjäytyminen, ja joka pyrkii tapahtumien, taiteen ja mielenilmausten keinoin edistämään osallisuutta, sosiaalisia oikeuksia ja yhdenvertaisuutta.

Tapahtuma järjestetään Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n toimintatuella.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.