PERUTTU: Sosiaalisen Oikeudenmukaisuuden elokuvailta torstaina 23.11. klo 17:30-20:00

TAPAHTUMA ON PERUTTU MEISTÄ RIIPPUMATTOMISTA SYISTÄ:
KULTTUURIKESKUS CAISA PERUI KOKO LOPPUVUODEN ESITYKSET AUDITORIOSTAAN. MEILLE EI KERROTTU TARKEMPAA SYYTÄ, MUTTA SIVUILLA VIITATAAN ”TUOTANNOLLISIIIN SYIHIN”. ELOKUVAILTA JÄRJESTETÄÄN MYÖHEMMIN, KUN LÖYDÄMME UUDEN TILAN. TÄSTÄ TIEDOTETAAN ERIKSEEN.

Helsingin Sosiaalinen Oikeudenmukaisuus ry. järjestää Sosiaalisen Oikeudenmukaisuuden elokuvaillan Kulttuurikeskus Caisan Auditoriossa (Kaikukatu 4B) torstaina 23.11. klo 17:30-20:00!

Illan ohjelmassa ovat Hannu Peltomaan elokuvat RANTOJEN MIEHET (1971) ja AINA ON TOIVOA (2022) sekä Emir Al-Emaran ja Peik Pesonuksen käsikirjoittaman ALRAHIIL (2023)

Elokuvanäytökseen saapuu keskustelemaan Hannu Peltomaa, sekä lyhytelokuvan ohjaaja ja toinen käsikirjoittaja Emir Al-Emara Stadin ammattiopiston elokuva- ja tv-linjalta. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille. Tarjoamme myös leffanaposteltavaa!

Helsingin Sosiaalinen Oikeudenmukaisuus ry on pieni paikallinen yhdistys, jonka huolenaiheina on yhteiskunnallinen eriarvoisuus sekä syrjäytyminen, ja joka pyrkii tapahtumien, taiteen ja mielenilmausten keinoin edistämään osallisuutta, sosiaalisia oikeuksia ja yhdenvertaisuutta.

Tapahtuma järjestetään Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n toimintatuella.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.