Oikeutta Siivoojille: Kuplatapahtuma! Justice for Cleaners: Bubble event!

Siivoojan ääni - Cleaner's VoiceHelsingin sosiaalinen oikeudenmukaisuus ry järjestää lauantaina 2.4. klo 12-16 Kampin Narinkkatorilla kaikille avoimen siivoustyötä käsittelevän tapahtuman. Tapahtumassa nostetaan esiin siivoojien oikeudet ja työolosuhteet sekä siivoustyön merkitys yhteiskunnassamme.

Tapahtumassa kuulemme siivoojien puheita. Lisäksi jaamme tietoutta siivoustyöstä ja siivoojien työolosuhteista Suomessa.

Paikan päällä on myös HSO ry:n legendaarinen Kupla-teltta, jonka sisällä esitetään toistolla siivoustyötä käsittelevä 13-minuuttinen Martta Tuomaalan lyhytelokuva ”Oikeus olla olematta hiljaa”. Elokuva taustoittaa siivousalalla tapahtuneita muutoksia ja alan haasteita Suomessa ja käsittelee muun muassa työlainsäädännöllisiä ongelmia korostaen siivoojien vaikutusmahdollisuuksia. Elokuvassa puhutaan suomea, arabiaa ja viroa (tekstitys suomeksi ja englanniksi).

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi tapahtumaan osoittamaan tukenne työntekijöille, joita ilman emme selviäisi!

Tapahtuman järjestäjät & yhteistyökumppanit:

www.hso-ry.fi/
www.ehyt.fi/
http://oikeuttasiivoojille.webs.com/
www.facebook.com/cleanersvoice/

Jos haluat osallistua tapahtuman järjestelyihin jollain tavalla, otathan meihin yhteyttä: cleanersvoice@gmail.com

JUSTICE FOR CLEANERS: BUBBLE EVENT!

Helsinki Social Justice Association (HSO ry) will organise an open event on Saturday in April 2 from 12:00 to 16:00 at Narinkkatori in Kamppi, Helsinki city centre. The aim of the event is to address the rights and the working conditions of cleaners, and highlight the importance of cleaning work in our society.

Individual cleaners will speak at the event. There will also be information shared about cleaning work and working conditions of cleaners in Finland. A 13-minute short film “The Right Not to Be Silent” by artist Martta Tuomaala will be screened on a loop during the event in HSO’s legendary “bubble-tent”. The film contextualises the recent changes and challenges felt in the cleaning sector in Finland. It also deals with legal problems encountered by those who work in this field, highlighting potential opportunities of cleaners themselves influencing changes in legislation.

We would like to extend a warm welcome to you and we ask you to come and show your support to these workers essential to all of us!

Organisers and partners:

www.hso-ry.fi/
www.ehyt.fi/
http://oikeuttasiivoojille.webs.com/
www.facebook.com/cleanersvoice/

If you would like to help organise this event in any way, please contact us on cleanersvoice@gmail.com

Kategoria(t): Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.