HSO ry mukana Asunnottomien yön tapahtumassa 17.10

 

Helsingin Sosiaalinen Oikeudenmukaisuus ry ja Kupla Harjutorin puistikossa 17.10

Helsinkiläisten hyvinvointi on kupla, kunnes 4000 asunnotontamme ovat saaneet kodin. HSO rakentaa harrastunnelmaisen elämyspuiston Harjutorin puistikkoon, joka kutsuu meitä auttamaan asunnottomia keskuudessamme.

Puisto ja kupla ovat osa valoteosta, johon Kangastus Vj:t heijastavat illan tunnelmassa elävän videotaideteoksen. Katugalleriassa esillä Arto Timosen valokuvia asunnottomuudesta sekä HSO:n keräämiä lyhyitä tarinoita asunnottomuuden kokeneilta. Kuplan sisällä tunnelmaa loihtii Dj Kalifornia-Keke sekä Sameli akustisella musiikillaan. Kallio-liikkeen korttelikeittiö tarjoaa lämmintä soppaa kaikille kävijöille.

Kaikilla on oikeus omaan kotiin!

Asunnottomien yön valot syttyvät Vaasanaukiolla ja Harjutorilla klo 19.00

19.00 Dj Kalifornia-Keke
20.00 Sameli
21.00 Ekatikki
21.30 Dj Kalifornia-Keke

Lisätiedot:

HSO ry

HSO:n Facebook-tapahtuma

Asunnottomien yo Helsinki

Asunnottomien yo

 

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.